Hellyys silottaa kovimmankin pinnan

18. syys, 2015

Hellyys silottaa kovimmankin pinnan

Ei oikein voi uskoa silmiä eikä korvia,kun avaa melkein minkä tahansa median, niin mitä kammottavinta kielenkäyttöä ja toisen ihmisen epäkunnioittavaa tekstiä sieltä pursuaa. Mihin ovat kadonneet Suomessa sydämen sivistyksellä ajattelevat ihmiset. Olkoon kyse politiikasta tai pakolaisista, yhteen hiileen puhaltamisen meininki on hukassa.Millaiseksi Suomi on muuttunut? Oman maamme sodasta on vaivaiset 70 v. ! 

Onneksi yhteishengen vielä sai aistia tänään Rukalla Järjestötreffeissä ! Lähes sata henkeä oli kokoontunut Kongressikeskukseen pohtimaan yhteistyötä järjestöjen kesken. Samalla saimme infoa Green Care -toiminnasta, joka on kohta parasta hoitoa sekä sisäisistä ristiriidoista kärsiville että työkuormiensa keskelle uupuville.

Pääministerin puheen jälkeen alkoi hiipiä mieleen vielä kerran usko siitä, että ehkä yrittäjien selkärankaa ei vielä katkaista. Ja samalla vahvistui ajatus vielä kerran "baanalle" lähtöön ja raskain varustein !

Nyt täytyy etsiä kaikki positiivisuus kehiin ja saada usko, toivo ja rakkaus  palaamaan ihmisten sydämiin. Siispä Luontoäidin hoitoon !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu