Vuosi 2015

31. joulu, 2015

Vuosi 2015

Vanhan sulkemista

ja uuden kohtaamista

Vuosi 2015 alkoi lupauksella antaa tilaa omalle elämälle saattamalla valtaisat kirjaprojektit päätökseen. Tammikuussa 2011 alkanut Liippatehtaan tarinoiden neliosainen kokoomateos tuli päätökseen huhtikuussa, täytettyäni pyöreitä vuosia. Kaikkiaan työskentely Liippatehtaan historian tutkimustyössä, digitalisoinnissa, kirjoittamisessa ja koostamisessa oli kestänyt näin 15 vuotta. Noihin vuosiin sisältyi myös FM-tutkintoni Oulun yliopistossa ja liippatehdasvanhusten omaishoito. Historiatyö sisälsi kevääseen mennessä neljä valmista kirjaa ja kaksi valmista videota. Kansioissa on edelleen lähes valmiina paketit liippahistorian viitososalle ja fiktiivisille, faktapohjaisille Julian tarinoille sekä 100-vuotisen liippahistorian videokoosteelle. Tietokirjoista puolivalmiina on myös Rahan ja vallan -tapahtumia käsittelevä faktapohjainen katsaus mm. 1990-luvun koukeroista lähtien.

Akryylimaalaus on noussut yhä merkittävämpään rooliin sekä arjessa että viikonloppuisin. Runo-akvarelliteokseni voi nousta kirjoista/multimediateoksistani seuraavaksi julkaistavaksi. Vuonna 2015 pitämissäni näyttelyissä on ollut vahvimpana ajatuksena sulkea vanhaa ja antaa tilaa uudelle.

Koko viimevuoden aikana olen saanut osakseni runsaasti huomiota sekä virtuaalimaailmassa että yllättävissäkin uusissa tapaamisissa. Jää nähtäväksi tulevina vuosina kuinka merkittäviä nämä uudet yhteydet ovatkaan tulevaisuuden kuvioiden rakentamisissa.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu