Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus

6. tammi, 2016

Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus

Suomi tarvitsi maailmanmestaruuden  tähän herkkään ja hankalaan tilanteeseen. Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus on osoitus nuortemme suuresta tahtotilasta raivata tietään sillä tavalla, joka johtaa parempaan tulevaisuuteen paitsi heille itselleen myös heidän lapsilleen ja omille vanhemmilleen. Maajoukkueen henki on vailla vertaa, joka sytyttää muutkin alat liekkiin, jota ei ole ollut nähtävillä muutamaan muoteen. Kiitos Suomen Pikku Leijonat! Kuvassa pienistäpienin Leevi 4 v.

Suomi tarvitsi maailmanmestaruuden tähän herkkään ja hankalaan tilanteeseen. Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus on osoitus nuortemme suuresta tahtotilasta raivata tietään sillä tavalla, joka johtaa parempaan tulevaisuuteen paitsi heille itselleen myös heidän lapsilleen ja omille vanhemmilleen. Maajoukkueen henki on vailla vertaa, joka sytyttää muutkin alat liekkiin, jota ei ole ollut nähtävillä muutamaan muoteen. Kiitos Suomen Pikku Leijonat! Kuvassa pienistäpienin Leevi 4 v. "ystävyysottelussa", joka saa sydämet sulamaan.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu