Taidenäyttelyn avaus Kuusamotalon Kaamosgalleriassa

2. helmi, 2016

Taidenäyttelyn avaus Kuusamotalon Kaamosgalleriassa

Taiteilijaseura Koillisen puheenjohtaja Lea Iso-Möttösen ja taiteilija Simo Iso-Möttösen "Yhteinen tahtotila" -taidenäyttely avattiin runsaslukuisen yleisön kuunnellessa Simon säveltämää ihastuttavaa kappaletta, Kuusamon mieskuoron esittämänä ja Kari Alajuuman johtaessa kuoroa. Hieno aloitus. Taiteilija Simo liikuttui ja antoi vaimolleen aikomansa puheen tekstit luettavaksi. Samalla tervehdys vieraille yli neljänkymmenen taiteilijavuoden jälkeen oli vaikuttava. Kuusamotalon johtaja Pekka Pirhonen avasi näyttelyn ja luovutti Pohjoisen taivaan alla -kirjan kiitokseksi ja onnentoivotukseksi näyttelystä.Taiteilijaseura Koillinen muisti porukalla puheenjohtajaansa ja pitkäaikaista jäsentään myös lahjalla, jossa oli huumori ja vertauskuvia: tyynyliina, johon oli painettu mustavalkoinen kansallisromanttinen kuva heinäpellolta jossa nuori rakastavaispari kuhertelee. Kaikki tapahtui todella hyvässä tunnelmassa. Monien huulilla oli tietysti myös 11.3.2016 pidettävä Taiteilijaseura Koillisen taidehuutokauppa. innostus asiasta tuntuu kasvavan. Taiteilijaseura Koillinen ei ole tietääksemme milloinkaan ollut järjesteämässä taidehuutokauppaa.

Simon ja Lean teokset oli hienosti rytmitetty vuoropuheluun, eli kuvastamaan yhteistä tahtotilaa. Näyttelyyn kannattaa varata aikaa ja tutkailla varsin puhuttelvia teoksia. 

 

 

Kommentit

18.02.2016 23:57

Sanna Juga

Olipa tosiaan hieno aloitus taidenäyttelylle Kuusamon mieskuoro Kari Alajuuman johtamana. Upea näyttely kaikkinensa.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu