Maailmalta kuultua

19. heinä, 2016

Maailmalta kuultua

Viime päivinä ovat kaikki kanavat työntäneet maailmalta toinen toistaan surullisempia sanomia. Kanavat suorastaan kilpailevat, kuka saisi murheellisimman uutisen eetteriin. Tämä viimeisin murheellisten viestien aalto alkoi kuorma-automurhaajasta, joka sairaassa mielessään oli harjoitellut ajoa rantabulevardilla ja laskelmoinut tarkasti ajankohdan, jolloin saisi murhattua mahdollisimman monta ihmistä. Jälleen kerran mieleen hiipii Luojan tarkoitusperä. Riittääkö selitykseksi, että ihminen ei ymmärrä pahan ja hyvän eroa. Luoja on jälleen valjastanut pahan palvelemaan  omia tarkoituksia. Mikä Ranskan maaperässä ja historiassa ruokkii toinen toistaan synkempiä tapahtumia. 

Ei ehditty toipua NIzzan verilöylystä, kun yön uutiset toivat Turkin vallankumouksen tapahtumat olohuoneisiimme. Tekivätkö turkkilaiset nyt palveluksen EU:lle sulkemalla itsensä Euroopasta ulos?On tiedetty, että Välimeren rannoilla asuu kuumaveriset ihmiset. Johtuuko se maapallomme rakenteesta ? Sijaitseehan mm. Turkki tuliperäisellä alueella. Säteileekö tuliperäinen maaperä niin voimakkaasti, että se tekee kansoista ja ihmisistä erikoisen fatalistisia !? On selvää, että turkkilaisilla on identiteettiongelma. Turkkilaiset katsoo länteen ja kadehtivat. Jalkojen alla polttaa tuliperäinen maa, ja idässä on muuten sotaisa kansa. Siinäpä sekoitus ! Euroopan olisi ehdottomasti nyt parasta pysyä irti tästä konfliktista. Jos turkkilaiset ottavat kuolemantuomion uudellen käyttöön, sille ei länsimainen demokratia voi mitään. Sillä taantumalla on tarkoituksensa.

Onneksi meillä täällä Suomessa on oma "luontokanava", jonne voimme mennä tuulettamaan ajatuksiamme. Lähdin tässä illalla vaeltamaan citykotorantaamme ja nauttimaan upeasta kesäillasta sekä ihastuttavista kanssakulkijoista. Siinä unohtui niin NIzza kuin Turkki, unohtamatta silti tätä planeettamme pienuutta! Valoa on aina näkyvissä !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu