Liippasanomat, liippakirja ja suurnäyttely

2. joulu, 2016

Liippasanomat, liippakirja ja suurnäyttely

Maailmani uudelleenjärjestely on ollut jo jonkin aikaa käynnissä. Liippatehtaan tarinoidn neljän kirjan jälkeen on ollut aika järjestellä arkistoja sekä fyysisesti että mielessäni, raivaten kaikki ylimääräinen EI-sanalla pois niin ympäriltäni kuin mielestäni. Muutto Turun kotiin nyt oli niin loistava idea, että siinä voitti kaikki ! Kiitos poikani ja tyttäreni perheen. 

Kohta numerot on pinottu kaikilta osin oikeisiin pinoihin. Ja pääsen taas kirjaimien ja värien pariin täysillä. Arkistoja ja muuttolaatikoita lajitellessani olen miettinyt, miksi en tehnyt tätä aiemmin. Kaikella on näköjään aina sulamisaikansa. Hyvä näin.

Tietysti piipahtelen koto-Kuusamossa vähän väliä ja Liippasanomat tulee olemaan yksi tärkeä tuotos informoidessani tulevista tapahtumista. Tarkoitukseni on kerätä siihen jo kootut historia-asiat ja nyt myös käsillä olevan viidennen kirjan tapahtumat. Samalla kun olen lajitellut arkistojani, olen voinut eritellä aineistot myös Julian  tarinoihin ja muihin faktateoksiini.

Liippasanomat  ilmestyvät hyvissä ajoin ennen elokuun suurnäyttelyäni Kuusamotalon Kaamosgalleriassa. Samalla kerään kaikki osoitetiedot Liippatehtaan tarinoiden kirjojen ostajista ja lähetän viestiä viidennestä eli sadan vuoden historian päättävästä osiosta. Viidettä osaa ei paineta varastoon, vaan se tehdään tilauspohjalta. Monet Liippatehtaan tarinoitten ostajat ovat jo ilmoittaneet haluavansa myös viidennen osan. Toivon, että mahdollisimman moni ilmoittaisi kiinnostuksensa ja varauksensa Kuusamon Kovasin Oy:n sähköpostiin kukovasin@gmail.com

Lämmin kiitos Teille kaikille hengessä mukana eläneille. Samalla olen saanut suuren tuen viedä projektini todella päätökseen.

Päivitän suurnäyttelyni tietoja myös valtakunnan sivustolle (pistä suosikiksi niin saat infoa lisäyksien ilmestyttyä): 

http://suomifinland100.fi/project/pohjoinen-ruukki-ja-matkailukohteet-1917-2017/

Tietysti välillä tuuletan päätäni ja sydäntäni maalaamalla teoksia aiheeseen liittyen ja ehkä aiheiden vierestäkin, ja osan pistän kuvina näille sekä VNK100-sivuille.

Iloista adventin aikaa - ja mahdollisesti ensi viikolla tapaamisiin Kuusamossa !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu