Iloista ja leppoisaa joulua !

24. joulu, 2016

Iloista ja leppoisaa joulua !

Kiittäen joulutoivotuksistanne toivon, että tämä ihana tonttu tuo iloisen joulumielen jokaiseen Suomen ja maailman kotiin. Rauhallista ja leppoisaa yhdessäoloa niin lähelle kuin kauas. Lapsenlapset, nämä suloiset poikaviikarit ovat nyt antaneet jouluvalmisteluissani sydäntä riipaisevaa onnentunnetta.! Ihanaa onnentäyteistä joulua erityisesti Jarnolle sinne

Kiittäen joulutoivotuksistanne toivon, että tämä ihana tonttu tuo iloisen joulumielen jokaiseen Suomen ja maailman kotiin. Rauhallista ja leppoisaa yhdessäoloa niin lähelle kuin kauas. Lapsenlapset, nämä suloiset poikaviikarit ovat nyt antaneet jouluvalmisteluissani sydäntä riipaisevaa onnentunnetta.! Ihanaa onnentäyteistä joulua erityisesti Jarnolle sinne "maailman ääriin" <3. Tämä kuva on muistojeni "aarrearkusta" ;)
Tätä kuvaa katsellessa mieleen muistui joulu vuonna 1960, kun äiti ja isä valmistautuivat hevosella lähtemään jouluaamuna kirkkoon Taivalkosken Tyrövaarasta. Me kaikki lapset jäimme silloin kotia, mutta isä kertoi tämän ihanan tallitontun tarinan, joka on syöpynyt iäksi mieleeni. Meidän lasten rakas ystävä "heppa" asusti tarinan mukaan tallissa juuri tällaisen tallitontun kanssa... Ihania muistoja ! Haaveissako oon vain... :)

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu