ART - Väinö Aaltonen ja Suomi Finland 100-näyttely

7. huhti, 2017

ART - Väinö Aaltonen ja Suomi Finland 100-näyttely

Keväinen vaeltelu Aurajokirannassa ja käynti Saaristolais-markkinoilla sai aikaan kaipuun taidenäyttelyyn. Kuin tilauksesta Väinö Aaltosen taidemuseo oli edessäni. Tutustuminen suurmiehen tekemiin veistoksiin, pronssivaluihin, maalauksiin ja Suomen sadan vuoden tapahtumiin antoi taas puhtia oman elokuun näyttelyni uusiin kuvioihin. Kuvassa olevat parimetriä korkeat öljymaalaukset  Atlantis I ja II sekä valtava miehen valu vetivät kuin magneetti puoleensa.

Keväinen vaeltelu Aurajokirannassa ja käynti Saaristolais-markkinoilla sai aikaan kaipuun taidenäyttelyyn. Kuin tilauksesta Väinö Aaltosen taidemuseo oli edessäni. Tutustuminen suurmiehen tekemiin veistoksiin, pronssivaluihin, maalauksiin ja Suomen sadan vuoden tapahtumiin antoi taas puhtia oman elokuun näyttelyni uusiin kuvioihin. Kuvassa olevat parimetriä korkeat öljymaalaukset Atlantis I ja II sekä valtava miehen valu vetivät kuin magneetti puoleensa.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu