Turun Wappu 2017

2. touko, 2017

Turun Wappu 2017

Mitä suloisin keväinen ja lämmin päivä suosi vapun viettäjiä Aurajoen rantamaisemissa ja Turun torilla. Kaikki ihmiset olivat hyvällä tuulella ja juhlivat hillitysti sekä sivistyneesti. Paljon ovat muuttuneet tavat juhlia kadulla ja toreilla vuosikyymmenien saatossa. Hämmästyneenä lähdin ulos hapettumaan kuunneltuani ensin uutiset poliittisilta näkökulmilta. Murheellisena kuuntelin opposition negatiivista paatosta, joka ei johda muuhun kuin itsensä tuhoamseen. Viimeistään nyt olisi ollut aika ottaa uudet eväät repusta - jos mielii jatkossa edetä poliittisiin kasvulukuihin. Ihmeekseni mietin ihan samaa kuin Halla-aho, että oppositiolla on juuttunut

Mitä suloisin keväinen ja lämmin päivä suosi vapun viettäjiä Aurajoen rantamaisemissa ja Turun torilla. Kaikki ihmiset olivat hyvällä tuulella ja juhlivat hillitysti sekä sivistyneesti. Paljon ovat muuttuneet tavat juhlia kadulla ja toreilla vuosikyymmenien saatossa. Hämmästyneenä lähdin ulos hapettumaan kuunneltuani ensin uutiset poliittisilta näkökulmilta. Murheellisena kuuntelin opposition negatiivista paatosta, joka ei johda muuhun kuin itsensä tuhoamseen. Viimeistään nyt olisi ollut aika ottaa uudet eväät repusta - jos mielii jatkossa edetä poliittisiin kasvulukuihin. Ihmeekseni mietin ihan samaa kuin Halla-aho, että oppositiolla on juuttunut "poliittinen liturgia" päälle. Positiivisesta ilmaston luonnista pitäisi alkaa palkita ja antaa irtopisteitä ja negatiivisista panetteluista pitäisi alkaa "sakottaa" - tai ainakin vähentää irtopisteitä. Siinäpä medialle miettimistä.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu