Onnea ja iloa äideille ja isoäideille lähellä ja kaukana

14. touko, 2017

Onnea ja iloa äideille ja isoäideille lähellä ja kaukana

Äitienpäivän vietto alkoi vuonna 1914 USA:ssa. Suomessa äitienpäivää alettiin viettää  kesällä 1918 ja liputuspäiväksi se määriteltiin Suomessa vuonna 1947. Olkoonkin, että kaupallisuus on nykyvuosina ollut vallitsevana, ei sen merkitystä yhdessäolon ja toisten ihmisten huomioonottamisina voi vähätellä. Tärkeintä ovat huolenpito -ja rakkaus, toisista ihmisistä sekä hyvän mielen yhdessäolo. Kuva on tyttären poikien Nooan ja Leevin itsetekemästä äitienpäiväkortista, joka saa taas kunniapaikan niin pöydällä kuin Vammu-mummin sydämessä. Kiitollisena mietin, kuinka onnellisia voimmekaan olla, kun voimme lounastaa yhdessä.  Kun oma poika soittaa puhelun toiselta puolen maapalloa, kutistuu maapallomme aina olohuoneen kokoiseksi !! :)

Äitienpäivän vietto alkoi vuonna 1914 USA:ssa. Suomessa äitienpäivää alettiin viettää kesällä 1918 ja liputuspäiväksi se määriteltiin Suomessa vuonna 1947. Olkoonkin, että kaupallisuus on nykyvuosina ollut vallitsevana, ei sen merkitystä yhdessäolon ja toisten ihmisten huomioonottamisina voi vähätellä. Tärkeintä ovat huolenpito -ja rakkaus, toisista ihmisistä sekä hyvän mielen yhdessäolo. Kuva on tyttären poikien Nooan ja Leevin itsetekemästä äitienpäiväkortista, joka saa taas kunniapaikan niin pöydällä kuin Vammu-mummin sydämessä. Kiitollisena mietin, kuinka onnellisia voimmekaan olla, kun voimme lounastaa yhdessä. Kun oma poika soittaa puhelun toiselta puolen maapalloa, kutistuu maapallomme aina olohuoneen kokoiseksi !! :)

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu