Turun ihastuttava kesäpäivä

21. touko, 2017

Turun ihastuttava kesäpäivä

Ihastuttava kesäpäivä Turun Aurajoen rannalla oli houkutellut paljona väkeä vaeltamaan rannoille ja piknikeille puistoihin. Vierasvenesatamaan oli saapunut jo purjeveneitä, moottoriveneitä ja hulppeita risteilijöitä. Varmasti on spesiaalia katsoa suurten purjeveneiden näyttäytymistä Aurajoen rannoilla heinäkuun lopulla. Arvio purjevenetapahtumaan osallistuvien henkilöiden suhteen on noin puoli miljoonaa ihmistä. Tapahtuma on suurin  Suomi Finland 100 -juhlavuoden tapahtumien suhteen.Vierasvenesatama on uusiutunut ja palvelut ovat huipuluokkaa.  Missä kaupungissa pääsee näin keskelle kaupunkia veneillä?

Ihastuttava kesäpäivä Turun Aurajoen rannalla oli houkutellut paljona väkeä vaeltamaan rannoille ja piknikeille puistoihin. Vierasvenesatamaan oli saapunut jo purjeveneitä, moottoriveneitä ja hulppeita risteilijöitä. Varmasti on spesiaalia katsoa suurten purjeveneiden näyttäytymistä Aurajoen rannoilla heinäkuun lopulla. Arvio purjevenetapahtumaan osallistuvien henkilöiden suhteen on noin puoli miljoonaa ihmistä. Tapahtuma on suurin Suomi Finland 100 -juhlavuoden tapahtumien suhteen.Vierasvenesatama on uusiutunut ja palvelut ovat huipuluokkaa. Missä kaupungissa pääsee näin keskelle kaupunkia veneillä?

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu