Aikamatka 1917 - 2017 -näyttely Kuusamotalossa on päättynyt

5. syys, 2017

Aikamatka 1917 - 2017 -näyttely Kuusamotalossa on päättynyt

Väsynyt, mutta onnellinen olo - näyttelyn päättö/purkupäivänä Kuusamotalon Kaamosgalleriassa! Kaikki näyttelyn mittarit ylittyivät moninkertaisesti. Kuvassa kanssani Moilasen -sukumme edustajat puolisoineen Pentti Seppänen Suomussalmelta ja Kuusamon Villehad Moilasen tyttären Lyylin poika Eino Hanhela, joka on tämän haaran vanhin - päämies tällä hetkellä. Kiitos Kuusamotalon henkilökunta avustamisesta kaikissa näyttelyn vaiheissa. Pentti ja Eino eivät voi kyllin muistuttaa kuinka tärkeä maksuväline liippa oli sata vuotta sitten katovuosien aikana: liippa oli kovampi valuutta kuin tuhatlappunen, jolla ei saanut ruisjauhoja Osuuskaupalta. Liippalaatikolla sai 75 kiloa ruisjauhoja Oulusta

Väsynyt, mutta onnellinen olo - näyttelyn päättö/purkupäivänä Kuusamotalon Kaamosgalleriassa! Kaikki näyttelyn mittarit ylittyivät moninkertaisesti. Kuvassa kanssani Moilasen -sukumme edustajat puolisoineen Pentti Seppänen Suomussalmelta ja Kuusamon Villehad Moilasen tyttären Lyylin poika Eino Hanhela, joka on tämän haaran vanhin - päämies tällä hetkellä. Kiitos Kuusamotalon henkilökunta avustamisesta kaikissa näyttelyn vaiheissa. Pentti ja Eino eivät voi kyllin muistuttaa kuinka tärkeä maksuväline liippa oli sata vuotta sitten katovuosien aikana: liippa oli kovampi valuutta kuin tuhatlappunen, jolla ei saanut ruisjauhoja Osuuskaupalta. Liippalaatikolla sai 75 kiloa ruisjauhoja Oulusta "mustasta pörssistä" !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu