Uuden videoeditointiohjelman opiskelua

14. syys, 2017

Uuden videoeditointiohjelman opiskelua

Kaamosgallerian näyttely on onnellisesti ohi. Lupailin tehdä videon sekä näyttelystä, että sadan vuoden historiasta. Olen siirtänyt aineistoja pikkuhiljaa Mac-maailmaan. En ole enää päivittänyt vanhoja Windows-ohjelmia ja edessä on nyt jälleen uuden videoeditointiohjelman opiskelu. 

Googlehan kertoi, että Helsingin yliopiston sivuilta löytyy opetusvideoita. Nyt alkoi Macin elokuvantekoeditorin opiskelu. Mihin tämä taas mahtaa johtaa. Helsingin yliopistolla voisi opiskella yhtä sun toista. Kerran opiskelija - aina opiskelija.

Nyt täytyy pistää jäitä hattuun ja/tai pää kuumaksi Singaporen auringon alla, että unohtuu "inttokirja"-haaveet.

Onneksi on olemassa lapset ja lapsenlapset, jotka muistuttavat elävästä elämästä. Lauantaina olemmekin matkalla jälkikasvun kanssa Väinö Aaltosen taidemuseoon katsomaan moderneja installaatioita. On nautinnollista katsoa kun pienet lapset silmiään pyöritellen tutustuvat valtaviin teoksiin. Itselle nyt järjestyy moninkertainen taide-elämys!

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu