Vierailu eduskunnassa

19. loka, 2017

Vierailu eduskunnassa

Vierailu eduskunnassa oli sovittu kansanedustaja Ulla Parviaisen kanssa 17.10.2017 klo 14.30. Läsnä olikin kiinteistötoimiston apulaistoimistopäällikkö Hannu Pelkonen ja yllättäen myös peruskorjauksen pääsuunnittelija arkkitehti Peter Verhe. Kuusamon kiven vaihtojen osalta jäi ilmaan kysymysmerkkejä. Pyöröhallin lattian korjaussarjan vaihto oli elokuussa vielä kesken. Kvartsiittiliuske on aito huokoinen luonnonmateriaali ja hoitokeinona olisi hyvä suosia aitoja luonnon öljyjä. Parhaimmat kiitokset Ulla Parviaiselle  ja hänen avustajalleen järjestelyistä.

Vierailu eduskunnassa oli sovittu kansanedustaja Ulla Parviaisen kanssa 17.10.2017 klo 14.30. Läsnä olikin kiinteistötoimiston apulaistoimistopäällikkö Hannu Pelkonen ja yllättäen myös peruskorjauksen pääsuunnittelija arkkitehti Peter Verhe. Kuusamon kiven vaihtojen osalta jäi ilmaan kysymysmerkkejä. Pyöröhallin lattian korjaussarjan vaihto oli elokuussa vielä kesken. Kvartsiittiliuske on aito huokoinen luonnonmateriaali ja hoitokeinona olisi hyvä suosia aitoja luonnon öljyjä. Parhaimmat kiitokset Ulla Parviaiselle ja hänen avustajalleen järjestelyistä.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu