Kahden maan kansalaisia

4. marras, 2017

Kahden maan kansalaisia

On Pyhäinpäivä !

Muistelemme tästä näkyväisestä maasta muuttaneita läheisiämme. Vuosi sitten poistui keskuudestamme veljemme Asko. Luojamme kutsui hänet yllättäen luokseen. Vuosi sitten näin unessa hänen poismenonsa yhteydessa myös edesmenneet äitimme ja isämme. Luojamme yksin tietää, mikä milloinkin itse kullekin on parasta.

Olemme kahden maan kansalaisia. Jokainen kristitty, joka uskoo Luojaansa, Jumalaan ja Jeesukseen,  on kahden maan kansalainen. Tästä katoavasta maailmasta muuttaminen toiseen katoamattomaan maailmaan on monille helpotus. Muistan isämme tilannetta lähes viisikymmentä vuotta sitten ja äitimme lähtöä 15 vuotta sitten. Molemmat olivat hyvin sairaita ja väsyneitä. Vaikka ikävä niin usein valtaa, ymmärrän että ne hetket olivat varmasti oikeita.

Toivotan voimia kaikille, jotka kärsivät ja myös heidän läheisilleen, jotka voimattomina katsovat  läheistensä viimeisiä kärsimyksiä. Ajatelkaamme, että tämä ero on vain väliaikainen. Vaikka läheisemme poistuu näkyvistä, jää hän asumaan sydämiimme - aina jälleennäkemiseemme.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu