Retki Helsinkiin Löyly-saunaravintolaan

6. marras, 2017

Retki Helsinkiin Löyly-saunaravintolaan

Harmaa ja sumuinen päivä aukeni Turussa kun lähdimme eilen sunnuntaiaamulla kohti Helsinkiä. Sama harmaus ja kova tuuli jatkui perillä. Lunta ei näkynyt pääkaupunki-seudulla senkään vertaa kuin Turussa.  Perhepalaverimme paikaksi oli varattu Hernesaaren rantamaisemista Löyly-sauna-ravintola. Erikoinen puinen rakennus oli Avanto Arkkitehtien hieno kokonaisuus. Sama arkkitehtiryhmä on Turun Aurajoen rannan Nooa-ravintolassa, joka sijaitsee aivan kotomiljöössäni Aurajoen vastarannalla. Löyly-ravintola oli varattu aivan täyteen. Lounasvarauksemme oli 13.30 ja odotellessamme omaa vuoroamme ruokailuun tutustuimme rakennukseen ja sen ympäristöön. Buffet oli pääehdotuksena lounaaksi, mutta valitsimme myös hirvipalleroita puikulaperunoilla ja lohikeittoa. Kyllä maistuivat hyvälle !

Saimme kylmät väreet itsellemmekin, kun katselimme ryhmää bikinipukuisia naisia pyrähtämässä yleisestä saunasta hyiseen mereen polskimaan. Leevikin jähmettyi katsomaan tuota ihmettä !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu