Sentosan päivä 27.11.2017

27. marras, 2017

Sentosan päivä 27.11.2017

Nyt ei sää suosinut Sentosan saarella käyntiä. Valtavat sadepisarat, jotka näyttävät ihan lumipalloilta, piiskasivat autoa. Tarkoituksemme oli mennä beachille kävelemään ja nauttimaan kahvit. Edellisellä kerralla kävimme leijonan päässä, josta hienot näköalat avautuvat joka puolelle. Sentosan saarelle voi mennä autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla sekä myös kondolihissillä meren yli. Viime reissulla palasimme saarelta juuri tuollaisella "kapselilla". 

Saarella on monenmoista aktiviteettia ja asumusta. Erityisesti mieleen ovat jääneet upeat auringonlaskut, joita voi seurata hiekkarannalla olevista ravintolapöydistä. Auringonlasku meren yllä on todella vaikuttava - ja kahta samanlaista ei ole.

Sentosan matkan päätimme mielettömän suureen ostoskeskukseen Vivoon. Ihmisiä oli kuin muurahaisia. Tuntui, että ihmisvirta ja hälinä vie mennessään. Jarnon merinäöalakoti vaikuttaa siihen verrattuna aivan "maaseudulta", jossa on hyvä pysähtyä maailman sykkeestä.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu