"Puolivälikontrolli" Singaporessa 28.11.2017

28. marras, 2017

"Puolivälikontrolli" Singaporessa 28.11.2017

Nyt on sopiva hetki miettiä mitä on koettu täällä lähellä päiväntasaaja.  Alkuun muutama päivä meni tasoitellessa vuorokausirytmiä, joka koki heilahduksen kuuden tunnin aikaerosta. Sitten melkolailla heti iski paikallinen ärhäkkä flunssa, joka oli muuttanut Jarnon luokse juuri ennen minun tuloa. Oli selvää, että se tarttui. Täällä sain sitten tolkun vitamiineja ja Uusi Seelantilaista hunajaa, joka on kyllä aika ihmelääkettä. Elämä jatkuu.

Tartuin vihdoin pensseliin ja tutkin mitä mielenmaisema prosessoi. Ja kyllä on myönnettävä, että kotomaan joutsen ja Jyrkänkoski nousivat voimallisesti pintaan. Samoin erityiset viime vuosien taivaan värit. Ilmeisesti pää kulkee hiukan jäljessä. Ehkäpä Singaporen hienot kuvat piirtyvät myöhemmin talvella muistelujen myötä sitten koto-Suomessa. 

"Joutsenen lentoon lähtö" tulee myöhemmin kuvana sivuilleni. Maalaus jää tänne, jos Jarno sen haluaa jäävän hänen uuden kodon seinälle.

 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu