Suomalainen ruoka Singaporessa

4. joulu, 2017

Suomalainen ruoka Singaporessa

Suomalainen ja aasialainen ruoka on ollut tietysti koko ajan tapetilla. Ovathan ne niin erilaisia. Eilen laitoimme karjalanpaistia, kuusamolaisia muikkuja ja kylmäsavuporon ympärille Jarnon kanssa kattauksen.  Jarno osti kokonaisen lohen. Yksi file graavisuolattiin, jollaista lohen käsittelymuotoa täältä ei löydy. Saimme paikallisia vierailta testaamaan. Kaikki söivät kaikkea  ja kohtuullisen "paljon".  

Tässä on esillä eilen avatun kuusamolaisen savumuikkupurkin loppu, ruisleipää, omatekoisia kampatorttuja, ja kokonaisen lohen ruodoista yms. on tulossa nyt "supisuomalainen" lohikeitto. 

Täällä ruoka kulttuuri on todella toisenlainen. Ihmiset käyvät paljon ulkona syömässä. Ja päivällinen/illallinen nautitaan hyvin myöhään illan viiletessä.

Aikaero on kuusi tuntia, mutta ruokailutottumukset ovat täydellisen erilaisia. Siihenkin täytyy suhtautua suurella avoimuudella ja kokeilun halulla, ilman ennakkoluuloja. Ostereita en ole vielä maistanut !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu