Esko Ahon ajatukset poikien kohtelusta kouluissa

19. joulu, 2017

Esko Ahon ajatukset poikien kohtelusta kouluissa

Nyt ovat oikeansuuntaiset ajatukset Esko Ahon ja Peter Nymanin keskustelussa, liittyen poikien asemaan/kohteluun koulussa. Tiedostin ongelman jo 1980-luvulla Kuusamossa, mutta konservatiivinen järjestelmä ei silloin antanut mitenkään mahdollisuutta puuttua siihen. Nyt ovat poikia heikentäneen järjestelmän tulokset luettavissa ja laskettavissa. Siispä silloin aikoinaan teimme omat ratkaisut ja lopputuloksesta tuli mahdollisesti paras...ainekin meille. Kannattaa katsoa ohjelman uusinta !

Olen usein ajatellut myös miesten asemaa yhteiskunnassamme. Joissakin tilanteissa myöskään miehet eivät ole tasa-arvoisia naisten kanssa. Sieltä juontaa yksi heikko lenkki poikien tulevaisuuden rakentamisessa.  

Yhdyn Esko Ahon näkemykseen, että koulujärjestelmä on kohtuullisen helposti muunneltavissa poikia vahvistaviin olosuhteisiin. Mutta myös äitien tulisi katsoa peiliin, koska äidit "kasvattavat" pojat.

Toivottavasti tästä lähtee muutokset kaikille aloille/instituutioihin tasa-arvon tarkentamisen suhteen.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu