Joulun lopettajaisia

20. tammi, 2018

Joulun lopettajaisia

Joulun viimeiset kynttiläjämät saavat palaa loppuun parvekkeella tummassa tammikuun lauantai-illassa.  Vihdoin - puolentoista vuoden jälkeen - Turun kotini on saanut taulukiskot seinille ja monia muitakin pikku juttuja keittiöön ja vähän muuallekin. Niin.. parvekkeelle asennettiin sähkögrilliä varten taso ! Kyllä se kesä sieltä taas tulee.  Epäilyttää, että seuraava lämpöaalto vie täältä lumet. Onneksi aurinko kurkkii jo päivisin useita tunteja.  Pikkuhiljaa taas kutsuu Kuusamo. Ensin yksi tai kaksi pikareissua ja sitten keväämmällä pitempi jakso.

Joulun viimeiset kynttiläjämät saavat palaa loppuun parvekkeella tummassa tammikuun lauantai-illassa. Vihdoin - puolentoista vuoden jälkeen - Turun kotini on saanut taulukiskot seinille ja monia muitakin pikku juttuja keittiöön ja vähän muuallekin. Niin.. parvekkeelle asennettiin sähkögrilliä varten taso ! Kyllä se kesä sieltä taas tulee. Epäilyttää, että seuraava lämpöaalto vie täältä lumet. Onneksi aurinko kurkkii jo päivisin useita tunteja. Pikkuhiljaa taas kutsuu Kuusamo. Ensin yksi tai kaksi pikareissua ja sitten keväämmällä pitempi jakso.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu