Valtakunnassa kaikki hyvin

29. tammi, 2018

Valtakunnassa kaikki hyvin

Suomi sai tutun ja turvallisen sekä luotettavan presidentin suurella äänimäärällä. Se kertoo Suomen kansan haluavan presidentti-instituutin jatkavan valitulla tiellä. On hienoa, että Suomi ja sen valitut elimet voivat jatkaa Suomen olojen parantamista laajalla yhteistyöllä. Nyt on aikaa paneutua suuriin rakennemuutoksiin ja pienten kansalaisten huomioimiseen. Niinhän perheissäkin ja työpaikoilla tehdään, että suurien linjojen ollessa kunnossa, voidaan keskittyä pienten epäkohtien korjaamiseen. 

Olemme saaneet kuulla ja nähdä, että presidentti Sauli Niinistö kantaa huolta myös heikommassa asemassa olevien tilasta. Hän on omalla esimerkillään näyttänyt antamalla omista palkkioistaan ja on myös ollut tukemassa syrjäytymisien ehkäisyssä. Ei siis ole ihme hänen suuri vaalimenestyksensä. Kaikkien suomalaisten  ja Suomessa asuvien tulisi ottaa vastuu itsestään, ja myös katsoa ympärilleen. Jos autettava löytyy läheltä, on rohkeasti kysyttävä "mitä minä voisin tehdä avuksi"? Joku päivä tilanne voi olla toisin päin. 

Tuntui siltä, että vastuu alkoi painaa Niinistöä heti tulosten tultua julki. Lähimmäisistään huolta kantava rakastaa tätä maata ja rakastaa suomalaisia sekä kaikkia lähimmäisiään. Voisi melkein sanoa, että Niinistö voisi hetkeksi hellittää ja nauttia täysillä myös onnenhetkistä, joita on ollut ja on näköpiirissä Jenni-rouvan kanssa. Suomen kansa saa kokea heidän perheenlisäyksen myötä mitä suurinta onnea. Suomi saa "pikku prinssin" tai "pikku prinsessan". Mikä sen suurempi rakkauden esimerkki !

Sydänlämpöiset onnentoivotukset presidentti Sauli Niinistölle ja hänen perheelleen !

Onnea, voimia, menestystä ja hyviä hetkiä, jotka juuri tuovat voimia hankalimpiin hetkiin.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu