Perheonnea Suomen tasavallassa

3. helmi, 2018

Perheonnea Suomen tasavallassa

Vauhdikkaan viikon päätti uutinen presidenttipari Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion poikavauvan syntymästä, perjantai-iltana Helsingin Naisten klinikalla. Heidän toivomuksensa oli, että syntymä tapahtuisi mahdollisimman normaaleissa olosuhteissa. Hienoa ! Tapahtumarikkaan viikon aikana vaeltelin useana päivänä Turun kotomaastossa sulattelemassa viikon poliittisia ja epäpoliittisia tapahtumia. Tässä kuvassa viipyilin korkealla Flemingin puistossa, josta ikuistin ihastuttavan ja harvinaisen talvikuvan kohti talvista  Hirvensaloa - ja merta.  Sydänlämpöiset onnentoivotukset presidenttiperheelle - sekä voimia ja hyviä hetkiä ! Enkelin suojelusta erityisesti

Vauhdikkaan viikon päätti uutinen presidenttipari Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion poikavauvan syntymästä, perjantai-iltana Helsingin Naisten klinikalla. Heidän toivomuksensa oli, että syntymä tapahtuisi mahdollisimman normaaleissa olosuhteissa. Hienoa ! Tapahtumarikkaan viikon aikana vaeltelin useana päivänä Turun kotomaastossa sulattelemassa viikon poliittisia ja epäpoliittisia tapahtumia. Tässä kuvassa viipyilin korkealla Flemingin puistossa, josta ikuistin ihastuttavan ja harvinaisen talvikuvan kohti talvista Hirvensaloa - ja merta. Sydänlämpöiset onnentoivotukset presidenttiperheelle - sekä voimia ja hyviä hetkiä ! Enkelin suojelusta erityisesti "pikkuiselle poikavauvalle" !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu