Maapallo

12. helmi, 2018

Maapallo

Sain viettää useita antoisia ja ihania päiviä tyttären lasten kanssa. Heidän riemullinen kekseliäisyytensä ja mahtavat keskusteluhetket olivat ravintoa sielulleni. 

Usein tulee mieleen, kuinka paljon enemmän lapsemme ja lasten lapsemme saavat tietoa yhä nuorempana. Vanhempien tehtävä on olla kaverina seulomassa, mikä on lapsille soveliasta ja millä on merkitystä heidän ja koko maapallomme tulevaisuudelle. Vanhempien ja isovanhempien tehtävä on tuoda  eri näkökulmia esille. Katsoimme yhdessä Lassien ja mummon viisasta toimintaa karhunpennun pelastamiseksi ansamiehiltä. Voiko parempaa lastenohjelmaa olla tarjolla !

No niin Leevi, 6 v., kertoikin heidän tarhajuttelujaan, kun kaveri kertoi kaverilleen: "Tämä pallo on minun. Tämä pallo on sinun. Älä siis potki tätä palloa. Tämä pallo on meidän maapallo." Katsoin kahdesti Leevin suuriin silmiin ja sanoin, että olipa viisaasti juteltu !

On etuoikeus olla lasten kanssa juttelemassa tällaisia tulevaisuuden asioita <3

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu