Upeaa naistenpäivää 8.3.2018

8. maalis, 2018

Upeaa naistenpäivää 8.3.2018

Iloista naisten päivää lähelle ja kauas !

Halusin tuoda äidin ja isän esille, koska he ovat tehneet minusta sen, mikä minusta on tullut. Isä antoi itsetuntoa, rohkeutta, sydämen viisautta, kauaskatseisuutta, laajakatseisuutta, kärsivällisyyttä ja ennenkaikkea rakkautta sylin täydeltä  - ja sydämen pohjasta. Sanotaan, että sellaiset tytöt ovat onnellisia, joita isät ovat rakastaneet täydestä sydämestään... kukapa tietää !

Äitiäni olen alkanut ymmärtää vasta hänen viimeisinä elinvuosinaan, jolloin hän luovutti elämänsä tarinat sulateltavakseni ja kirjoitettavaksi. En voi isääni ja äitiäni kyllin kiittää kaikesta, jolla minusta tuli minä. 

Perustimme aikoinaan varhain oman perheen ja koen, että mieheni ja lapseni ovat minua "muokanneet" aivan mielettömiin äärettömyyksiin.

Kiitän heistä  kaikista - ja olen onnellinen, vaikka jokainen meistä elää omassa kotopesässään.

Siksi haluan toivottaa iloista naistenpäivää lähelle ja kauas !

....

Päivää on juhlittu 1900-luvun alusta lähtien. 

Naistenpäivänä on tarkoitus juhlistaa naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia, mutta samalla myös nostaa esiin asianyhteyksiä, joissa edistystä edelleen tarvitaan.

Ennenkaikkea meidän kaikkien tulisi muistaa, että " kun vaimot, äidit ja isoäidit voivat hyvin, voi koko perhekunta hyvin " !

 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu