Aurajoen yli puusiltaa pitkin

13. maalis, 2018

Aurajoen yli puusiltaa pitkin

Takatalven tuntua maaliskuun puolessa välissä. Viimeksi viisi vuotta sitten Turun Aurajokeen Föri-lautan viereen oli rakennettu puusilta. Takatalvi pakkasineen ja jäineen on ollut liikaa, ja nyt silta palveli joen ylittäjiä. Toki Aurajoen yli menee lukuisia ajo- ja kävelysiltoja. Föri-lautta, suosikkini kotini kohdalla joutui antautumaan ankaran talven kourissa.  Sain siskon tyttöni kylään Turkuun ja totesin, että vaeltelumaisemani Aurajoen rannoilla on ehkä rumimmassa kunnossa. Syksy on ehkä vielä surullisempaa katseltavaa. Suuri ikävä puhtaaseen lumeen palasi  voimakkaana. Ajatukset karkaavat jatkuvasti Kuusamoon - ja pohjoiseen. Ja nyt tietysti suunnittelu pohjoisen matkaa kohti on alkanut.

Takatalven tuntua maaliskuun puolessa välissä. Viimeksi viisi vuotta sitten Turun Aurajokeen Föri-lautan viereen oli rakennettu puusilta. Takatalvi pakkasineen ja jäineen on ollut liikaa, ja nyt silta palveli joen ylittäjiä. Toki Aurajoen yli menee lukuisia ajo- ja kävelysiltoja. Föri-lautta, suosikkini kotini kohdalla joutui antautumaan ankaran talven kourissa. Sain siskon tyttöni kylään Turkuun ja totesin, että vaeltelumaisemani Aurajoen rannoilla on ehkä rumimmassa kunnossa. Syksy on ehkä vielä surullisempaa katseltavaa. Suuri ikävä puhtaaseen lumeen palasi voimakkaana. Ajatukset karkaavat jatkuvasti Kuusamoon - ja pohjoiseen. Ja nyt tietysti suunnittelu pohjoisen matkaa kohti on alkanut.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu