Mielenmatka Jyrkänkosken sillalle

17. maalis, 2018

Mielenmatka Jyrkänkosken sillalle

Vaeltelu Aurajoen rannoilla vie mielen matkalle syntymä- ja lapsuusmaisemiin. Yllättävän kylmää, lumista ja jäistä on vielä Turun korkeudella. Usein olen jo tarttunut kalenteriin, ja miettinyt, että missä vaiheessa piipahdan Kuusamossa. Viestit kertovat hirmuisesta lumimäärästä ja täydestä talvesta. Ehkäpä teen mielenmaisemamatkoja ja mietin tulevan kevään ja kesän tapahtumia ja tekemisiä täältä. Koskelle täytyy päästä seuraavalla kerralla... Mieli on vapautunut historiapaketeista, vaikka  koostamattomiakin kappaleita on pöydällä. Uskon ja toivon että siltäkin osin tekstit jalostuvat kevään ja alkukesän Jyrkänkosken miljöössä loppuun. Itse alueen käyttösuunnitelmakin alkaa tarkentua ! Tässä lähellä Turun tuomiokirkkoa nojatessa sillankaiteeseen moni asia jäsentyi omalle polulleen. Toiveikkaana kohti kevättä !

Vaeltelu Aurajoen rannoilla vie mielen matkalle syntymä- ja lapsuusmaisemiin. Yllättävän kylmää, lumista ja jäistä on vielä Turun korkeudella. Usein olen jo tarttunut kalenteriin, ja miettinyt, että missä vaiheessa piipahdan Kuusamossa. Viestit kertovat hirmuisesta lumimäärästä ja täydestä talvesta. Ehkäpä teen mielenmaisemamatkoja ja mietin tulevan kevään ja kesän tapahtumia ja tekemisiä täältä. Koskelle täytyy päästä seuraavalla kerralla... Mieli on vapautunut historiapaketeista, vaikka koostamattomiakin kappaleita on pöydällä. Uskon ja toivon että siltäkin osin tekstit jalostuvat kevään ja alkukesän Jyrkänkosken miljöössä loppuun. Itse alueen käyttösuunnitelmakin alkaa tarkentua ! Tässä lähellä Turun tuomiokirkkoa nojatessa sillankaiteeseen moni asia jäsentyi omalle polulleen. Toiveikkaana kohti kevättä !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu