Jyrkänkoski lumosi taas omansa

11. touko, 2018

Jyrkänkoski lumosi taas omansa

Upea jakso syntymäkodin rannalla alkoi auringon ylenpalttisella esiintulolla. Ehti kulua kymmeniä vuosia siitä, kun olen viettänyt kosken rannalla yksin koko yötä!  Illalla ei malttanut nukkua, kun piti seurata auringon suloista laskua ja aamulla aurinko herätti paistamalla kasvoihin ikkunan läpi!  Tätä kun vain jatkuisi viikkoja !  Vielä viikko yhteisötaideteoksen kimpussa ja sitten pyrähdys Turussa ja mahdollisimman pian takaisin!

Upea jakso syntymäkodin rannalla alkoi auringon ylenpalttisella esiintulolla. Ehti kulua kymmeniä vuosia siitä, kun olen viettänyt kosken rannalla yksin koko yötä! Illalla ei malttanut nukkua, kun piti seurata auringon suloista laskua ja aamulla aurinko herätti paistamalla kasvoihin ikkunan läpi! Tätä kun vain jatkuisi viikkoja ! Vielä viikko yhteisötaideteoksen kimpussa ja sitten pyrähdys Turussa ja mahdollisimman pian takaisin!

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu