Jyrkänkosken upea ja tapahtumarikas keskikesän aika

29. kesä, 2018

Jyrkänkosken upea ja tapahtumarikas keskikesän aika

Jyrkänkosken liippatehdasmiljöön uuden lehden kääntö alkoi vauhdikkaasti toukokuussa yhteisötaideteoksen suunnittelulla - ja toteuttamiseksi kunnioittamaan tehdasmiljöön historiaa.

Kiitos Kuusamo opiston rehtori Kari Kantolalle ja Lapin yliopiston soveltavan kuvataiteen ja luontokuvauksen taiteiden maisteriryhmälle, jotka itseään säästämättä tarttuivat suuriin kivilohkareisiin. Ehkä vuoden päästä kun te taideiden maisterit valmistutte, pidämme yhteisen juhlahetken Jyrkänkosken tehdasmiljöössä ! Sää suosi ja Vuotungin Maamiesseura Reijo Palosaaren johdolla panivat parastaan yhteistyölle.

Toukokuun upealle jaksolle jatkoa saatiin juhannuksen alla, kun tartuimme liippatehtaan pohjille nousseeseen pajukkoon ja kasvaneeseen kunttaan. Poistimme kasvustoa nyt suvun kesken pientä varastomajaa varten, edesauttamaan seuraavaa projektiamme - eli täysin yksityisen saaren saunamme perusteellista korjausta.

Olen saanut viettää useita viikkoja aurinkoisessa, rakkaassa koskimiljöössä, kuunnellen kosken soittoa, lintujen laulua ja katsellen uskomattoman ihania Luojan taideteoksia - eli yöttömän yön auringon laskuja Jyrkänkosken lahdelle.  

Pian alkaa ensimmäisen "Pikku Koskikaran" aika...kohta nähdään.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu