Aurajoen rannoilla viikonloppua viettämässä

8. heinä, 2018

Aurajoen rannoilla viikonloppua viettämässä

Aurajoen ”kotorantani” on melkoinen kesäkeidas! Lauantai-iltana joki sykki kesää ja onnellisia ihmisiä. Ihmettelinkin, miksi kaikki vierasvenepaikat olivat varattuna. Syykin selvisi jokisuulla.  Merivoimat olivat esittäytymässä 100-vuotiskunniaksi isolla laivastolla.  Turku ja Aurajoki ovat poikkeuksellisia, koska syväyksien ansiosta suuret laivat pääsevät lähes Turun ytimeen. Hieno viikonloppu voimaantua ja suunnitella taas kohta alkavaa Jyrkänkosken projektia !

Aurajoen ”kotorantani” on melkoinen kesäkeidas! Lauantai-iltana joki sykki kesää ja onnellisia ihmisiä. Ihmettelinkin, miksi kaikki vierasvenepaikat olivat varattuna. Syykin selvisi jokisuulla. Merivoimat olivat esittäytymässä 100-vuotiskunniaksi isolla laivastolla. Turku ja Aurajoki ovat poikkeuksellisia, koska syväyksien ansiosta suuret laivat pääsevät lähes Turun ytimeen. Hieno viikonloppu voimaantua ja suunnitella taas kohta alkavaa Jyrkänkosken projektia !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu