Kuvataiteen päiväna 10.7.2018 Turun Aurajoen rannassa

10. heinä, 2018

Kuvataiteen päiväna 10.7.2018 Turun Aurajoen rannassa

Leevi ja Nooa saivat hiekanväriset kartongit ja kaikenlaista tarviketta Vammu-mummin kaapista, tehdäkseen tänä taiteen päivänä muistelot Kreikan lomamatkasta, jonka aiheen he itse keksivät. Tämä työ meren ja laivojen sekä upeimman ja värikkäimmän rantahiekan salaisuuksista johdattaa Välimeren rannan tunnelmiin. Kerrassaan hienoa työskentelyä molemmilta. Nooan työ on aivan yhtä hieno!  He keskustelevat lomakokemuksestaan ja inspiroituivat toisistaan mitä mielikuvituksellisempaan rantahiekkaan... Minun oli itsekin tarkoitus tehdä maalaus yhtäaikaa, mutta haltioiduin ja unohduin kuvaamaan ja videoimaan koko kahden tunnin prosessin. Voi kun lapset säilyttäisivät luovuuden ihanuuden läpi elämän !

Leevi ja Nooa saivat hiekanväriset kartongit ja kaikenlaista tarviketta Vammu-mummin kaapista, tehdäkseen tänä taiteen päivänä muistelot Kreikan lomamatkasta, jonka aiheen he itse keksivät. Tämä työ meren ja laivojen sekä upeimman ja värikkäimmän rantahiekan salaisuuksista johdattaa Välimeren rannan tunnelmiin. Kerrassaan hienoa työskentelyä molemmilta. Nooan työ on aivan yhtä hieno! He keskustelevat lomakokemuksestaan ja inspiroituivat toisistaan mitä mielikuvituksellisempaan rantahiekkaan... Minun oli itsekin tarkoitus tehdä maalaus yhtäaikaa, mutta haltioiduin ja unohduin kuvaamaan ja videoimaan koko kahden tunnin prosessin. Voi kun lapset säilyttäisivät luovuuden ihanuuden läpi elämän !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu