Pikku "villa"

19. heinä, 2018

Pikku "villa"

Kuusamo kutsuu myöhään lauantai-illaksi Kuusamoon. Askareet helteisessä Turussa alkavat siirtyä vaiheeseen, jossa voidaan jatkaa askartelua kotokoskimiljöössä.

Pikku "villa" on saapunut tontille ja odottaa pystyttäjiään. Yritimme katsoa mahdollisimman pieniasteisia hellepäiviä "pikkuvillan" pystyttämiseksi. Pikkuvilla on todella pieni ja toimii alustana  tulevalle seuraavalle projektille kosken saaressa ja myös toukokuussa *Vuotungintien lähelle aloitetulle yhteisötaideteosprojektille. 

Neljän päivän uurastus kivilohkareiden asettelun jälkeen alkaa itse kalliopuutarhan ja kyltityksen eteenpäin viemisellä. Puutarha-alan ammatilaisten konsultoinnin jälkeen lisäämme kasvillisuutta ja liuskekivipolkujen alustojen materiaaleja. 

Parin viikon viipymäni aikana on tarkoitus pohjustaa myös "The Four Seasons" -näyttelyä Rukan Beuty Wellness -tiloissa Nature Photon tapahtuman oheistapahtumana. Päivitämme parhaillaan ensimmäistä  loppuunmyytyä CD-multimediateostani,  "Neljä vuodenaikaa" - "The Four Seasons" - teksti- ja valokuva- sekä musiikkikoostetta, ihmisen vuoropuhelua luonnon kanssa. Vähintään traileri multimediateoksesta on tarkoitus saada esille syksyn aikana. Itse lopullinen päivitys englanninkieliseen CD-teokseen valmistuu myöhemmin. Lopullinen esitysalusta on uusi video.

Jyrkänkosken liippatehdasmiljöön alueella tehdään erilaisia katselmuksia tulevia käyttösuunnitelmia varten. Samoin työsuunnitelmia alueen kunnostamisen suhteen inventoidaan.

Itse Kuusamon teollisen historian viimeisen eli viidennen teoksen työstäminen jatkuu myös näiden parin viikon aikana. Valokuvausretki Kovaniemen suvun eli isämme äidin kotomiljööseen Suiningin rantaan tuottaa aineistoa sukutaulujen osioihin. 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu