Pikku Kara vaiheessa

10. elo, 2018

Pikku Kara vaiheessa

Kolmas aurinkoinen, jopa helteinen jakso osui heinä-elokuun vaihteeseen. Tähän mennessä Liippatehtaan varaston - traktoritallin paikalle on pikkuhiljaa noussut tällainen harmaa maja, joka väriltään muistuttaa tehdasrakennuksen pintaa... Hienoja päiviä !  Kiitos ystävät kalliit, niin henkisestä kuin fyysisestä tuestanne!  Kriittisellä rakennushetkellä riensivät apuun työkaluineen serkkuni Asser ja naapuri Hannu sekä taiteilijaystäväni Raimo !  Tässä maja kahden viikon uurastuksen jälkeen. Etuosa vielä vaiheessa samoin osa vasta pohjamaalattu.  Ja oih !!!! .. nyt just ... Sain jo toisen ampiaisen piston kaulan alueelle - ylärintaan!  En siis antanut ampiaisen istahtaa ruokalautaselleni, niin teki kostohyökkäuksen ! Täytyy vähän tarkkailla vaikutusta :(.  Paha pammi nousee ... Mutta ei sekään hälvennä hienoja tuntemuksiani kosken kotomiljöössäni.

Kolmas aurinkoinen, jopa helteinen jakso osui heinä-elokuun vaihteeseen. Tähän mennessä Liippatehtaan varaston - traktoritallin paikalle on pikkuhiljaa noussut tällainen harmaa maja, joka väriltään muistuttaa tehdasrakennuksen pintaa... Hienoja päiviä ! Kiitos ystävät kalliit, niin henkisestä kuin fyysisestä tuestanne! Kriittisellä rakennushetkellä riensivät apuun työkaluineen serkkuni Asser ja naapuri Hannu sekä taiteilijaystäväni Raimo ! Tässä maja kahden viikon uurastuksen jälkeen. Etuosa vielä vaiheessa samoin osa vasta pohjamaalattu. Ja oih !!!! .. nyt just ... Sain jo toisen ampiaisen piston kaulan alueelle - ylärintaan! En siis antanut ampiaisen istahtaa ruokalautaselleni, niin teki kostohyökkäuksen ! Täytyy vähän tarkkailla vaikutusta :(. Paha pammi nousee ... Mutta ei sekään hälvennä hienoja tuntemuksiani kosken kotomiljöössäni.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu