Kiitos Kuusamo - Hello Turku ja Kaarina !

11. elo, 2018

Kiitos Kuusamo - Hello Turku ja Kaarina !

Kolme viikkoa olivat tällaiset auringonlaskut, välillä kultaa ja välillä punaista,  seuranani Kuusamon Jyrkänkoskella. Kuin unta ! Kuin satua ! Sydän ja sielu jähmettyivät ilta toisensa jälkeen näihin taideteoksiin...     Ensimmäisen viikon päivät menivät mansikoiden poiminnan, säilömisen ja Pikku Karan rakennuspaketin avauksessa. Illat olivatkin aina kuin satua. Muutamaa iltaa lukuunottamatta aurinko laski Rukan takaa syliini. Toinen viikko alkoi Pikku Kara-majan pohjamittauksilla ja itse rakennuksen pystytyksellä. Illat edelleen olivat kuin satua ! Siskoni Jyväskylästä poikansa kanssa oli todistamassa iltojen ihmeellisiä  ja maalauksellisia hetkiä. Ja mitkä kuutamoyöt! Yövaatteissa siskon kanssa kuvasimme ja videoimme Jyrkänkosken sillalla suloista täysikuuta ja sen kultaisia heijastumia joen ylävirtaan. Kolmas viikko olikin sitten majan maalausta ja viimeistelyä. Muutamaa iltaa lukuunottamatta näkymät Jyrkänkosken alajuoksulla kohti Rukaa olivat oheisen kuvan kaltaisia, unohtumattomia hetkiä. Luojan ihmeellisiä taideteoksia hetki hetkeltä. Näitä katsellessa inspiraatiot tulevia kymmeniä - ja sataa vuotta ajatellen  miljöön kehittämiseksi pääsivät valloilleen. Tämän koskimiljöön suunnittelua ei voi tehdä mistään

Kolme viikkoa olivat tällaiset auringonlaskut, välillä kultaa ja välillä punaista, seuranani Kuusamon Jyrkänkoskella. Kuin unta ! Kuin satua ! Sydän ja sielu jähmettyivät ilta toisensa jälkeen näihin taideteoksiin... Ensimmäisen viikon päivät menivät mansikoiden poiminnan, säilömisen ja Pikku Karan rakennuspaketin avauksessa. Illat olivatkin aina kuin satua. Muutamaa iltaa lukuunottamatta aurinko laski Rukan takaa syliini. Toinen viikko alkoi Pikku Kara-majan pohjamittauksilla ja itse rakennuksen pystytyksellä. Illat edelleen olivat kuin satua ! Siskoni Jyväskylästä poikansa kanssa oli todistamassa iltojen ihmeellisiä ja maalauksellisia hetkiä. Ja mitkä kuutamoyöt! Yövaatteissa siskon kanssa kuvasimme ja videoimme Jyrkänkosken sillalla suloista täysikuuta ja sen kultaisia heijastumia joen ylävirtaan. Kolmas viikko olikin sitten majan maalausta ja viimeistelyä. Muutamaa iltaa lukuunottamatta näkymät Jyrkänkosken alajuoksulla kohti Rukaa olivat oheisen kuvan kaltaisia, unohtumattomia hetkiä. Luojan ihmeellisiä taideteoksia hetki hetkeltä. Näitä katsellessa inspiraatiot tulevia kymmeniä - ja sataa vuotta ajatellen miljöön kehittämiseksi pääsivät valloilleen. Tämän koskimiljöön suunnittelua ei voi tehdä mistään "kliiniltä" työpöydältä. Suunnitelmat syntyvät tässä luovuuden ja draaman kehdossa. Olisipa rakkain ihminen voinut olla mukana !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu