Tähtihetkiä Nooan 5 v. synttäreillä

23. syys, 2018

Tähtihetkiä Nooan 5 v. synttäreillä

Nooa oli eilen tarhassa saanut kolmella kielellä kuulla laulun Paljon onnea vaan... Niimpä hän päätti, että hän esittää sen tänään omilla kotisynttäreillään - ruotsiksi,   ja  hän alkoi laulaa sitä juhlapöydässä ..

Nooa oli eilen tarhassa saanut kolmella kielellä kuulla laulun Paljon onnea vaan... Niimpä hän päätti, että hän esittää sen tänään omilla kotisynttäreillään - ruotsiksi, ja hän alkoi laulaa sitä juhlapöydässä ..
"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år.
Ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva ut i hundrade ååååår." - vain mykistyneenä katsoin ja kuuntelin - en edes tajunnut ottaa sitä videolle. Ompas hänellä hyvä muistiin kopiointitaito. Sain torstaina vihiä virtuoosiominaisuuksista, kun hänelle oli jäänyt korvamatona soimaan joku eteläeuroopan-kielinen kappale, vai mikäköhän kieli mahtoi olla, jota hän veteli koko päivän :) Kysyin, että mistä se oli jäänyt soimaan? Kuulemma aamulla oli soinut äidin autoradiossa tullessaan luokseni hoitoon !
Niin paljon onnea, siunausta ja pikku enkelien mukanaoloa pikku Nooalle !Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu