Kunnon syysflunssaan vastaisku

29. syys, 2018

Kunnon syysflunssaan vastaisku

Paljon hilloja, mustikoita, mansikoita ja kaikkea alkuperäistä pohjoisen ruokaa -joka päivä yltäkyllin - ei riittänyt estämään kunnon syysflunssan puhkeamista. Mummin "kultapaakut" olivat taudin ensin saaneet itseensä. Sitten istuivat mummin sylissä ja kuvittelin itseni niin kaikkivoipaiseksi, käsien pesujeni kanssa, että ei se tartu. Viikko sitten alkoi kylmän väreet ja pari päivää ja yötä siitä olivat tosi hankalia - ja menivät nukkumatta ! Yskin ja yskin - ja olin unohtanut nämä vanhat kunnon tropit !

Inkivääriä raakana suuhun ja pureskelemaan. Inkivääri veteen ja kiehumaan. Sekaan sitruunaa ja kunnon Manuka-hunajaa, jota toin Singaporesta viime reissultani. Nyt ehkä alkaa helpottaa. Toivottavasti yön aikana selkiintyy kunnolla olo, sillä huomenna kutsuu pääkaupunkiseutu ja Sanna hemmotteluineen. Katsotaan, mitä kaikkea Helsingissa sattuu ja tapahtuu.

Paluumatkalla pysähdyn Tammisaareen ja tapaan Lapin siskon ja miehensä. Sitä ei taas tiedetä, mitä sitten tapahtuu. Mukava ajatella tällaista siskon syyskiertuetta, vaikka vain muutaman päivän, ennen "Kuusamo ja teollisuus" - historiakirjan paketointia.

 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu