Ruka Beauty & Wellness Ullanlinnassa

3. loka, 2018

Ruka Beauty & Wellness Ullanlinnassa

Ullanlinnan Puistokadulla avattu hoitola antoi unohtumattomia hemmotteluhetkiä Sannan ja kumppaneiden toimesta.  Kävelymatkan päässä etelärannasta ja kauppatorilta sijaiseva hoitola-galleria on tutustumisen arvoinen uutuus.  Ekokosmetologi jätti erityisesti unohtumattoman hyvän olon tunteen. Kävely Tähtitorninmäen yli Etelärantaan Kauppahaliin ja torille oli yllättävän lyhyt matka. Onnea ja menestystä Ruka Beauty & Wellness Ullanlinna -yrittäjälle, Sanna Jugalle !

Ullanlinnan Puistokadulla avattu hoitola antoi unohtumattomia hemmotteluhetkiä Sannan ja kumppaneiden toimesta. Kävelymatkan päässä etelärannasta ja kauppatorilta sijaiseva hoitola-galleria on tutustumisen arvoinen uutuus. Ekokosmetologi jätti erityisesti unohtumattoman hyvän olon tunteen. Kävely Tähtitorninmäen yli Etelärantaan Kauppahaliin ja torille oli yllättävän lyhyt matka. Onnea ja menestystä Ruka Beauty & Wellness Ullanlinna -yrittäjälle, Sanna Jugalle !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu