Aurajoen lumoa

20. marras, 2018

Aurajoen lumoa

Kaunista - mutta kylmää päivittäisen vaellusreittini äärellä - Aurajoen rannalla !  Talven kylmät tuulet puhaltelee. Keho ei ole vielä sopeutunut talven tuloon. Väistämättä mieleen hiipi tammikuu. Suunnitelmat ihanista perhejuhlista päiväntasaajan Singaporen lämmössä lohduttaa ja kantaa yli tämän pimeän syksyn. Vuosi sitten olin pojan luona ja se jakso katkaisi tämän etelän tumman syksyn. Täytyy myöntää, että pohjoisen lumi valaisee luonnon ja ympäristön mitä ihastutavimmalla tavalla. Alussa ensilumi verhoilee luonnon ohueen lumihuntuun ja pitkin talvea tuiskuttaa lumikerroksia - kuten me ihmisetkin lisäämme vaatekerroksia ydintalven aikaan.

Kaunista - mutta kylmää päivittäisen vaellusreittini äärellä - Aurajoen rannalla ! Talven kylmät tuulet puhaltelee. Keho ei ole vielä sopeutunut talven tuloon. Väistämättä mieleen hiipi tammikuu. Suunnitelmat ihanista perhejuhlista päiväntasaajan Singaporen lämmössä lohduttaa ja kantaa yli tämän pimeän syksyn. Vuosi sitten olin pojan luona ja se jakso katkaisi tämän etelän tumman syksyn. Täytyy myöntää, että pohjoisen lumi valaisee luonnon ja ympäristön mitä ihastutavimmalla tavalla. Alussa ensilumi verhoilee luonnon ohueen lumihuntuun ja pitkin talvea tuiskuttaa lumikerroksia - kuten me ihmisetkin lisäämme vaatekerroksia ydintalven aikaan.
Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu