Kevät ilmoittelee tulostaan

24. helmi, 2019

Kevät ilmoittelee tulostaan

Kotikatu on käynyt kovin harmaaksi.  Uskomattoman keljut kelit saapuivat säiden lämmettyä lumisateiden jälkeen.  Turun kaupungin lumenpoistoa ei juuri suoritettu ja vähäisetkin hiekoitukset valuivat lämpimien kelien myötä pohjaan. En muista aiempaa jaksoa että olisin ollut ”Martin kukkulan ” vanki liukkauden takia.  Nyt näyttää kevät ottavan voiton ja sulattavan tärkeimmät reitit. Hyvä niin!  On ollut hyvää aikaa urakoida numeroita ja tekstejä järjestykseen !

Kotikatu on käynyt kovin harmaaksi. Uskomattoman keljut kelit saapuivat säiden lämmettyä lumisateiden jälkeen. Turun kaupungin lumenpoistoa ei juuri suoritettu ja vähäisetkin hiekoitukset valuivat lämpimien kelien myötä pohjaan. En muista aiempaa jaksoa että olisin ollut ”Martin kukkulan ” vanki liukkauden takia. Nyt näyttää kevät ottavan voiton ja sulattavan tärkeimmät reitit. Hyvä niin! On ollut hyvää aikaa urakoida numeroita ja tekstejä järjestykseen !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu