Tulorekisteri

18. maalis, 2019

Tulorekisteri

Tulorekisteri todella takkuaa ! !

Tulorekisterin pitäjä vastaa, että valmistelussa on kuultu toimijoita. On kuultu vain suuria toimijoita, jotka eivät ole käytännössä ilmoittamassa rekisteriin. Raportointi on todella olematon ! Pienet yrittäjät ja toimijat ovat käytännössä koko ajan valmiudessa.

Tasekirjailijat listasi ongelmia, joihin rekisterinpitäjä vastaa vähättelevästi. 1. Kasvanut työmäärä. 2.Viiden päivän määräaika. 3.Järjestelmä hidastelee ja hylkää ilmoituksia. 4.Verottajan neuvontapuhelin ja chat ovat tukossa. 5.Pieniä toimijoita ei huomioida.

Ei hyvältä näytä !

Yli neljän vuosikymmenen ajan olen saanut kohdata ja työskennellä verottajan, palkanlaskennan, kirjanpitojen ja muiden yhteistyökumppaneiden sekä tietotekniikan kanssa tehtävää taloushallintoa. Nyt on pakko todeta, kuinka keskeneräisenä tällainen valtava paketti on pistetty kentälle käyttöön. Pienet pilottiyritykset olisi pitänyt olla ensin testaamassa järjestelmä !

Idea on hyvä, mutta liian suuri paketti keskeneräisenä työkaluna ! Nyt tulee mieleen, että Soten pitikin kaatua. Mikä sotku siitä olisi seurannut !

Hyvää alkavaa maaliskuista viikkoa !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu