Mullistava havainto... sunnuntain naurut :)

15. syys, 2019

Mullistava havainto... sunnuntain naurut :)

"MULLISTAVA HAVAINTO

Jälleen on tehty eräs ihmeellinen keksintö, joka ennen pitkää tulee vaikuttamaan mullistavasti koko ihmiskunnan kehitykseen. Sillä tässä ei ole kysymys mistään tavallisesta keksinnöstä, vaan kokonaisesta menetelmästä, jolla voidaan synnyttää lukemattomia mitä nerokkaimpia älyntuotteita. Yksinpä ikiliikkujakin, joka tähän asti ei ole osoittanut mitään käymisen oireita, pitäen ainoastaan huolta, etteivät köyhäintalot ja hullujenhuoneet kärsi asukkaitten puutetta, alkaa tämän menetelmän hoksattua pyöriä täyttä vauhtia.

Etelä-Kalifornian yliopiston psykologisen instituutin oppilaiden keskuudessa on hiljan tehty kokeita, joiden tulokset osoittavat, että otsan ja kulmien rypistäminen lisää ajattelemiskykyä. Monet oppilaat vastasivat esitettyihin kysymyksiin paljon paremmin jos he rypistävät otsansa ja pusertavat kädet nyrkkiin.

Älyn kehittämisen vaikea ongelma on siis vihdoin selvitetty. Ei muuta kuin rypistää kulmiaan ja puristaa käsiään nyrkkiin, niin kyllä järki juoksee. Tätä yksinkertaista menetelmää käyttämällä selviävät vaikeimmatkin asiat leikiten.

Olemmekin aina ihmetelleet, minkä vuoksi keksijän y.m. suurmiesten naamat näyttävät niin rypistyneiltä. Ja lukijamme voi helposti tehdä saman havainnon. Katselkaapa vain Arkhimedesin, Kopernicuksen, Schillerin, Edisonin y.m. muotokuvia, niin huomaatte, ei ainoastaan heidän kulmansa , vaan koko julkisivunsa olevan hyvin ryppyisen näköisiä. Tämä on kieltämättä tuloksena siitä suuresta älynkehräämisestä, mitä nämä hengenjättiläiset ovat elämänsä varrella harjoittaneet rypistelemällä ahkerasti kulmiaan.

Yllämainitut, samoin kuin muutkin suurmiehet, ovat varmaankin olleet täysin tietoisia tästä menetelmästä, mutta kateellisuuden kyyn vallitsemina eivät he ole ilmoittaneet siitä tavallisille kuolevaisille.

Nyt on heidät kuitenkin täydellisesti paljastettu. Kiitos siitä Etelä-Kalifornian yliopiston psykologiselle instituutille. Tästä lähtien ei keksintöjen enempää kuin muutkaan neronleimaukset, ole enää joidenkin harvojen monopolina. Nekin ovat nyt kansanvaltaistetut. Sillä jokainenhan osaa kutakuinkin rypistellä kulmiaan sekä puristella nyrkkiään, suorittaa siten mitä vaikeampia älynnäytteitä.

Allekirjoittanut on myöskin ryhtynyt pitämään rypistelyharjoituksia. Tätäkin juttua kirjoittaessamme on kulmamme pinnistetty suuriin poimuihin ja toinen kätemme puristettu uhkaavasti nyrkkiin.
Ja niin tulee aina vastaisuudessakin olemaan.
Sitä mukaan kuin rypyt naamassamme suurenevat, tulevat nämä jututkin paranemaan."

Antti, Liitto su 28.8.1927

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu