Vääjäämätön henkilövaihdos

4. joulu, 2019

Vääjäämätön henkilövaihdos

Nyt oli pakko tarttua asiaan. Ylen toimittajat ja osa haastateltavistakin sortuu yksisilmäiseen suunsoittoon. Henkilöt, jotka verovaroin ottavat kantaa poliittisiin asioihin, tulevat nyt kyseenalaistetuksi heidän tehtäviensä tasalla olemisesta. Ei kovin luottamusta herättäviä ole niin tutkijatohtorit kuin valtio-opin professiritkaan. Järkyttävää katsottavaa, kuinka keskustan Sipilää ja muita haukutaan. Heidän tehtävänsä oli juuri mennä Kulmunin tueksi viheltämään peli poikki. Selkärankaista toimintaa !

Riippumattomana ja sitoutumattomana mihinkään puolueeseen on ollut helppo seurata tapahtumia ja antaa mielen tehdä omia johtopäätöksiä. 

Olin varma, että tämä hallitus ei näe ensimmäistä vuosipäivää, koska vasemmistolainen pääministeri ei "muistanut" olevansa koko kansan pääministeri. Hyvin muistuu mieleen "vanhan maestron" sana, vaikka kuinka pienellä vasaralla pääministeri lyö, kumahtaa se kovin suuresti kaikuen. Pääministeri ei voi ajaa oman puolueen eikä myöskään ay-liikkeiden etuja. Niin ei voinut tehdä myöskään keskustapuolueen Sipilä ollessaan pääministerinä. Hän veti liikaa työnantajien etuja. Molemmissa tilanteissa kummatkin äärilaidat hiiltyivat, ja syttyivät tuleen - aiheuttaen pääministerien eron. Sipilä sinnitteli pitkälle, vaikka alkutaipaleella oli montakin tilaisuutta erota tai kaataa hallitus.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Suomen tasavallan pääministerin on oltava keskellä, jos meinaa olla koko kansan pääministeri. Ei ole mitenkään epäselvää, miksi Keskusta ja kumppanit vihelsivät pelin poikki. Ei turhaan sanota keskustaa kuninkaan/kunigattaren tekijäksi. Keskusta näyttää olevan todella tällä hetkellä koko Suomen etua ajava ryhmä. Muut hallituspuolueet, hyväksyessään Rinteen virheelliset informaatiot, eivät ajatelleet asioita loppuun, vaikka he näkivät välikysymyksen hankalan tilanteen, joka viimeistään olisi kaatanut hallituksen. Yllätyksen tuotti ja näytti lopulta viisautensa Antti Rinne info-tilaisuudessa, kun hän siirsi itsensä syrjään nähdessään virheensä ja että hän on nyt Suomen hyvinvoinnin etenemisen tiellä. 

Mitä tulee Katri Kulmunin toimintaan ja ulostuloon. On järkyttävää seurata, kuinka toimittajat eivät näe metsää puilta. Kulmuni ei voi kertoa ääneen hyeenalaumalle todellisia perimmäisiä syitä- vielä ! Katri Kulmuni on sisältä viisas ja voimakas, vaikka näyttää heikolta ja ehkä pieneltä ajattelijalta. Kulmunin ajatuksen juoksua ja kertomisia ei pidä vähätellä, koska niissä piilee suuri viisaus !

Suomessa on hyvin asiat, kun toimittajat venkoilevat ja johdattelevat keskusteluja yksisilmäisesti ja vihaa lietsoen. 

Info-tilaisuudessa Antti Rinne nosti kätensä pystyyn - ilmoittaen tehdyistä virheistä. Suuri kunnia siitä hänelle. Toinen sosiaalidemokraatti, kohtuullisesti arvostamani Erkki Tuomioja oli myös selkärankainen sanoessaan, että on peiliinkatsomisen paikka.

Keskustan Sirkka-Liisa Anttila näytti taas viisautensa pistäessään toimittajaa ruotuun. Ensin toimiva hallitus ja sitten tuodaan julki laajamittaisesti ja syvällisesti eroon johtaneet tekijät, jotka viisaimmat näkevät ja osaavat lukea rivien välistäkin.

Kunnioitukseni Katri Kulmunia kohtaan nousi huippulukemiin. Niin monet ovat sortuneet vähättelemään hänen toimiaan ja sanomisiaan. Ei pidä unohtaa kenen ja missä kouluissa Kulmuni on ollut.

Ottamatta sen enempi kantaa tulevaan pääministeriin, toivon järjen valon voittavan kaikissa ryhmittymissä, jotta Suomi saa nopeasti toimintakykyisen hallituksen. 

Hyvää itsenäisyyspäivää toivottaen pienen auringonvalon pilkahdellessa !

 

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu