Politisoitunut adventinaika

15. joulu, 2019

Politisoitunut adventinaika

Mieluusti lukisi ja kirjoittaisi positiivisista asioista, joita onneksi tapahtuu joka päivä. Suomi sai naisvaltaisen hallituksen. Sellaista tarvitaan tässä oudossa Suomi-tilanteessa.  Uudella hallituksella on lähes vain hankalia asioita päätehtävänä. Jostain käsittämättömästä syystä oppositio ei näe metsää puolta !  Väärillä asioilla, kuten al-Hol , oppositio tekee politiikkaa! Lapsilla ja joululla ei pidä politikoida.  Oppositio on sokaistunut harmituksessaan ja kampitusaikeissaan, eikä näe, kuinka sen propaganda alkaa pian sattua omaan nilkkaan.  Jossakin vaiheessa naisilla tulee mitta täyteen ja sitten naiset voivat pistää Suomen polvilleen -  jos mm. halpa-arvoiset perussuomalaisten ”joulunäytelmät” ovat myrkyn levittäjinä.  Kun perinteet ja arvot lyödään maahan iljettävillä kuvilla, katkeaa kamelin selkä maapallolla elämää ylläpitäviltä naisilta.  

Olen itse ollut onnellisessa asemassa aikoinaan hoitaessani vastuullisessa asemassa monia vaativia tehtäviä. Miehet niihin tehtäviin pyysivät, mutta samalla he antoivat täyden tuen.  Nyt näyttää siltä, että yhteistyöhön kyvyttömät opposition edustajat eivät edes näe omaa tulevaa tilannettaan tehdessään politiikkaa sellaisilla asioilla, joilla ei kuulu tehdä politiikkaa.  On vain hetken ja ajan kysymys kun kannatuspajazzo alkaa ropista alaspäin.  En toivo sitä! Mutta Suomen päättävien ja opposition edustajien ei ole järkeä riidellä, vaan tehdä yhteiset isot päätökset sovussa. Vain siten Suomi pysyy edes nykyisellä tasolla.  

Meillä maapallon ihmisillä on paljon suuremmat haasteet ympäristömme ja ilmastomme kanssa.  Äitimme muistutti, että maapallon väestö hukkuu omaan viisauteensa -  ja omaan tyhmyyteensä. 

Toivottavasti  Luojamme tulee avuksi, jotta tämä upea maapallo säilyy lapsillemme ja tuleville sukupolville !  Ihmiskunnalla siihen ei näytä olevan viisautta eikä ymmärrystä! 

 

 

 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu