Onnea uuteen vuoteen 2020 ja koko vuosikymmenelle !

1. tammi, 2020

Onnea uuteen vuoteen 2020 ja koko vuosikymmenelle !

Digitaalinen maalaukseni vuodelta 2014. Tekstejä miettiessäni ajatukset risteilevät työn alla olevassa historiakirjassa, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa niin itseni kuin jälkikasvun suhteen. Kaikille blogini lukijoille toivotan parhainta vuotta 2020 ja koko vuosikymmentä. Haluan kiittää sydämestäni Teitä kaikkia sivujeni lukijoita. Viimeisen Kuusamon teollisuushistoriakirjani jälkeen vaihdan tyystin kirjoittamisalueita runouden ja romaanin maailmaan. Kaikki ei ole enää tämän viimeisen historiakirjani jälkeen

Digitaalinen maalaukseni vuodelta 2014. Tekstejä miettiessäni ajatukset risteilevät työn alla olevassa historiakirjassa, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa niin itseni kuin jälkikasvun suhteen. Kaikille blogini lukijoille toivotan parhainta vuotta 2020 ja koko vuosikymmentä. Haluan kiittää sydämestäni Teitä kaikkia sivujeni lukijoita. Viimeisen Kuusamon teollisuushistoriakirjani jälkeen vaihdan tyystin kirjoittamisalueita runouden ja romaanin maailmaan. Kaikki ei ole enää tämän viimeisen historiakirjani jälkeen "totta". Myöskin maalausintoni on voimistunut. Liekit-runo- ja maalauskirjani tulee päivittymään heti keväällä. Katsotaan missä ja mitä siitä seuraa. Toivon Teille kaikille paljon hyviä hetkiä elämäänne nyt ja aina !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu