Hyvää pääsiäisen aikaa lähelle ja maan ääriin !

10. huhti, 2020

Hyvää pääsiäisen aikaa lähelle ja maan ääriin !

Erityisesti tänä koronapääsiäisenä toivotan onnea ja terveyttä kaikille  maapallon ihmisille. Meidän aikana ei ole ollut koskaan tilannetta, että jokainen ihminen tällä planeetalla on saman ongelman kimpussa. Olkaamme luottavaisin mielin. Tästä selviämme ja ottakaamme opiksi, mitä universumi tahtoo meille kertoa. 

Nämä pienet virpojat, Nooa ja Leevi, olivat toivottamassa pääsiäistä kolme vuotta sitten. Pojat ovat kasvaneet kolmessa vuodessa niin, että ovat raksalla keräämässä kalikoita ja siistimässä uutta kotiaan muuttokuntoon.  Onnea ja kaikkea hyvää matkaan !

Erityisesti tänä koronapääsiäisenä toivotan onnea ja terveyttä kaikille maapallon ihmisille. Meidän aikana ei ole ollut koskaan tilannetta, että jokainen ihminen tällä planeetalla on saman ongelman kimpussa. Olkaamme luottavaisin mielin. Tästä selviämme ja ottakaamme opiksi, mitä universumi tahtoo meille kertoa.

Nämä pienet virpojat, Nooa ja Leevi, olivat toivottamassa pääsiäistä kolme vuotta sitten. Pojat ovat kasvaneet kolmessa vuodessa niin, että ovat raksalla keräämässä kalikoita ja siistimässä uutta kotiaan muuttokuntoon. Onnea ja kaikkea hyvää matkaan !
Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu