Ihminen - ylimielinen eläin - biologiassa ja mediassa

28. huhti, 2020

Ihminen - ylimielinen eläin - biologiassa ja mediassa

Seuraava tekstin alku on leike VerkkoSärön tuottamata Lukijan kynästä..

Virkistävää tekstiä tässä median luomassa hysteriassa...

sitaateissa olevat tekstit ovat suoraa lainausta Vieraskynän tekstistä.

https://verkkosaro.sarolehti.net/koronatarina-huutaa-uutta-nakokulmaa/?fbclid=IwAR24ALF8M_YKBLHE6rFlze5_Vzuq41P1WDw_rSvHzcCKcygEq9q_VbMXsrA

Vieraskynä: Kirjoittanut NImetön

21.4.2020

"koronatarina-huutaa-uutta-nakokulmaa

Ylimielisestä eläimestä

Ihminen on eläin. Piste. Jokaisella eläimellä on luonnon kiertokulussa vihollisensa. Ihmisen ainoa vihollinen, sen itsensä lisäksi, on kuitenkin hyvin pieni. Se voi olla bakteeri, alkueläin, parasiitti tai jopa pienin näistä kaikista eli virus, joka ei ole edes solu eikä näin ollen kykene elämään ilman isäntää.

Ihmisestä on kuitenkin viimeisten vuosisatojen aikana kasvanut hyvin ylimielinen eläin, joka on kuvitellut kukistaneensa ainoan vihollisensa. Antibiootit kehitettiin tappamaan bakteereja ja rokotukset suojaamaan viruksilta. Heikoista kanssaihmisistä on opittu pitämään huolta ja ihmisen eliniän odote on kavunnut korkeuksiin. Miljardeja on sijoitettu bioteknologian kenttään, jotta ihminen voisi elää koko ajan terveempänä ja yhä pidempään.

...

Tilanne, jota koko maapallo yhdessä tällä hetkellä elää, on pelästyttänyt ihmiseläimen joukkohysteerisyyteen saakka. Eikö vihollisemme olekaan kuollut? Emmekö me olekaan se uskomamme ylivertainen rotu muihin organismeihin verrattuna?"

...

"Tiedonvälityksestä"...ym.

...

"Perusbiologi minussa on kuitenkin kiinnostunut ihmisestä kaiken tämän keskellä. Miten kestää ihmisen mieli, kun raha loppuu? Miltä tuntuu työttömyys, kun yrityksiä yhtenään kaatuu? Miten putoaa kelkasta koululainen, jonka kotoa ei löydy tietoteknistä tukea? Pitää muistaa, että biologiaa on myös se, miltä ihmisestä tuntuu."

 

Jokaisen kannattaisi pysähtyä muun muassa tällaisen tekstin äärelle ja miettiä elämän tarkoitusta ja sitä mihin ryhmään itse kuuluu !?

 

 

 

 

 

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu