Politiikan pyörteitä

5. kesä, 2020

Politiikan pyörteitä

On liian aikaista tehdä johtopäätöksiä syistä ja seurauksista liittyen valtiovarainministerin  eroon.

On selvää, että harkintakyky on pettänyt Katri Kulmunilla ottaessaan vastaan henkilökohtaista ja puoluepoliittista koulutusta veronmaksajien varoilla, olkoonkin, että osa koulutuksesta on palvelullut valtioneuvoston työskentelyä. Kulmunin omat sisäiset hälytyskellot olisi pitänyt soida. Hiukan ymmärrystä antaa  Suomen poikkeustila ja valtavan vaikeat ja runsaat päätökset, joita valtioneuosto on joutunut tekemään suorastaan tehtailemalla. Katri Kulmuni on ollut politiikan korkeakoulussa. Hänestä tulemme kuulemaan, koska varsinaiset vastuun kantajat ovat avustajajoukoissa. Tästä huolimatta Kulmuni yksin kantoi vastuun. Mieleen tulee kysymys, mistä avustajat ottavat palkkaa?

Surullisena täytyy miettiä politiikan pyörteitä, joissa viime kädessä poliittiset intohimot ja oman edun tavoittelut, jopa poliittiset koston kierteet,  ovat nousseet pintakuohuunkin. 

Edelleen mieleen tulevat presidentti Urho Kekkosen tekemiset ja tekemättä jättämiset, puhumattakaan maakunnissa yksinvaltiaana toimineet poliitikot ja heidän nimittämät poliittiset virkamiehet. Keskustapuolueen jättäneet äänestäjät eivät hevillä unohda nimenomaan heidän tekemättä jättämisiä. Ihmisen muisti on monissa asioissa lyhyt, mutta politiikassa koston kierteessä muisti on pitkä.

Täytyy vain toivoa, että taustalla ei ole "ansan virittäminen" valiovarainministeri Katri Kulmunille. Vaara vaanii aina lähellä, jopa lähipiirien havaittua Kulmunin lapsenomainen luottamus kumppaneihin ja hauras politiikan pelin kokemus oman edun tavoittelun pelissä. Huijaus hinnoittelussa itse valmennuspalvelun tuottajalla hinnoittelussa on joka tapauksessa tapahtunut.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu