Keskikesän lumoa 19.6.2020

21. kesä, 2020

Keskikesän lumoa 19.6.2020

Juhannusyö lumoa maalaismaisemassa Varsinais-Suomessa lähellä Suomen todella vanhoja asumuksia. Poikkeuksellinen juhannusyö tytön perheen luona, uudessa ihanassa kodissa, oli ikimuistoinen. Kesän tuoksut, lasten leikit, hyvä mieli ja hyvät hetket läheisten kanssa on parasta, mitä juhannukselta, keskikesän yöttömän yön hetkiltä voi odottaa. Syvä kiitollisuus valtasi mielen. Parhainta juhannusta  ja keskikesän ikimuistoisia hetkiä kaikille toivottaen !

Juhannusyö lumoa maalaismaisemassa Varsinais-Suomessa lähellä Suomen todella vanhoja asumuksia. Poikkeuksellinen juhannusyö tytön perheen luona, uudessa ihanassa kodissa, oli ikimuistoinen. Kesän tuoksut, lasten leikit, hyvä mieli ja hyvät hetket läheisten kanssa on parasta, mitä juhannukselta, keskikesän yöttömän yön hetkiltä voi odottaa. Syvä kiitollisuus valtasi mielen. Parhainta juhannusta ja keskikesän ikimuistoisia hetkiä kaikille toivottaen !

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu