Vanhat sielut ja kuudes aisti

18. touko, 2016

Vanhat sielut ja kuudes aisti

17 Asiaa jotka pitäisi tietää, ennenkuin rakastuu vanhaan sieluun 

Kirjoittanut  Pirjo Laine

Vanhojen sielujen seurustelukumppaneiden on hyvä tietää meistä muutama seikka…

 

1. Äla mene turhaan liian pitkälle tehdäksesi vaikutuksen meihin.

Meillä on hauskinta elämän yksinkertaisten asioiden kanssa. Helpoin tapa sydämeemme on vain asioiden tekeminen, kuten kävely ympäri kaupunkia tutkimassa, pitkät ajelut maaseudulla viikonloppuna, käynti kirjakaupassa, keskustelut pitkään yöhön. Arvostamme ennen kaikkea yksinkertaisilta näyttäviä eleitä, koska noina hetkinä tunnemme todella yhteyttä jonkun kanssa.

 

2. Vietämme aikaa paljon päässä.

Siis PALJON aikaa. Vanhat sielut luovat rikkaan sisäisen maailman ja kukoistamme todella itsessämme. Kun huomaat meidän eksyneen ajatuksiin tai haaveiluun, älä pelkää vetää meitä takaisin reaalimaailmaan.

 

3. Älä osota meidän koskaan välittävän kovin paljon aineellisesta omaisuudesta ja varallisuuden tai aseman saavuttamisesta.

Vanhoille sieluille näillä asioilla ei ole oikeasti merkitystä. Emme todellakaan välitä, miten paljon rahaa kumppanimme ansaitsee, tai tyypillisestä modernista elämäntyylistä, jossa paino on materiaalisilla asioilla.

 

4. Joskus olemme mieluummin yksin kuin sinun kanssasi.

Tarvitsemme paljon aikaa yksin pohdiskellaksemme ja purkaaksemme, mitä elämässämme tapahtuu, ja kanssamme tapailevan ihmisen täytyy ymmärtää se, eikä tuntea itsensä torjutuksi tai suuttua.

 

5. Meillä on epäkonventionaalisia ajatuksia elämästä ja elämisen standardeista. 

Näemme maailman ja elämämme paljon laajemmin ja sen vuoksi filosofiset näkemyksemme voivat vaikuttaa suhteisiimme ja tapaamme tulkita asioita, joita elämässämme tapahtuu.

 

6. Olemme usein rentoja ja huolettomia, mutta joskus voi näyttää siltä, ettemme välitä tai vaikeat hetket eivät ole yhtä vaikeita meille kuin toisille.

Kyse ei ole siitä, ettemme välitä tai ettei meihin vaikuteta samalla tasolla, vaan me näemme kamppailun elämässä hetkenä, josta voi oppia ja joka voi tehdä meistä vahvemman.

 

7. Unelmamme ja suunnitelmamme voivat toisinaan näyttää liian suurilta siihen nähden, missä olemme tällä hetkellä elämässä.

Osa maailman ja elämämme näkemistä laajemmin on, että voimme usein visualisoida, missä olemme vuosien päästä, ja vaikkei jokin tapahdu pitkään aikaan, tiedämme, että otamme askelia päästäksemme siihen. Vanhaan sieluun rakastuminen on rakastumista hänen unelmiinsa ja elämänintohimoonsa. Toiveidemme vähättely elämässä on nopein tapa pilata romanttinen yhteys kanssamme.

 

8. Meillä ei ole oikeastaan paljon ystäviä. 

Paljon tuttavia, kyllä, ehdottomasti, mutta luultavasti ystävien lukumäärän voi laskea yhden käden sormilla. Vanha sielu on aina vähän yksinäinen susi koko elämän ajan. Meistä tuntuu, ettemme sovi muuhun maailmaan, ja itsetietoisuutemme voi joskus estää meitä luomasta muita ystävyyssuhteita.

9. Jos sanomme, että meillä on tunne jostain, mene sen mukaan.

Ihan oikeasti. Saamme usein tuntemuksia ihmisistä ja tilanteista. Tiedämme, että joskus se voi olla epäloogista, mutta olemme oppineet kehittämään intuitiotamme ja se on harvoin väärässä.

 

10. Pysyäksemme suhteessa tarvitsemme syvän yhteyden kumppaniin – jotain noka menee himoa, viehätystä ja pinnallista samankaltaisuuksia syvemmälle.

Tarvitsemme sellaisen, joka on vapaa ajattelija ja jolla on samankaltaisia filosofisia ajatuksia elämästä.

 

11. Meillä on paljon paradoksaalisia piirteitä.

Toisaalta arvostamme vakautta, mutta toisaalta tarvitsemme myös paljon vapautta elämässämme ja suhteissamme. Voimme todella kukoistaa suhteessa, jossa meillä on vähän kumpaakin.

 

12. Etsimme mukavia ja kodikkaita kokemuksia.

Olemme taipuvaisempi viettämään illan kotona tehden päivällistä, katsellen elokuvaa tai kuunnellen musiikkia yhdessä, kuin menemään klubiin tai baariin. Tulemme tietysti mukaasi, jos oikeasti haluat meidän tulevan kanssasi, mutta muista vain, että meille mukavuus on avain.

 

13. Vvahoilla sieluilla on hyvin romantinen näkemys maailmasta ja suhteistaan, Mikä on upeaa, paitsi silloin kun idealisoimme asioita liikaa ja omat odotuksemme tuottavat meille pettymksen.

Kumppani voi auttaa tässä auttamalla meitä pysymään maadoittuneena ja muistuttamalla meille elämän realiteeteista, jos olemme liikaa päässämme jossain asiassa.

 

14. Meillä on taipumusta ajatella liikaa.

Olemme hyvin analyyttisiä ja huomaamme asioita, joiden yli toiset ihmiset näyttävät hyppäävän. Joskus tämä saa aivomme käymään ylikierroksilla. Tämä on upeaa silloin, kun haluaa saada tuntuman jostain tilanteesta tai ihmisestä, mutta joskus analyyttisyytemme voi olla ärsyttävää, koska ajattelemme liikaa.

 

15. Ihmisellä jota tapailemme, täytyy olla omat toiveet ja unelmat.

Vanhat sielut etsivät sellaista ihmistä, joka ajattelee itse ja on peloton tavassaan tehdä päätöksiä ja elää elämäänsä. Heillä on oma luontainen halu kehittää itseään eikä vain seurata polkua, jonka joku toinen on viitoittanut tai jota heidän on käsketty kulkea.

 

16. Kommunikointi on meille yksi parhaista läheisyysmuodoista. 

Haluamme kuulla lapsuudestasi, huonosta päivästäsi töissä, ruokapaikasta kolmen korttelin päässä jonne menet joka viikonloppu, koska siellä on paras kahvi ja parhaat munat, ajasta jolloin käsivartesi murtui baseballia pelatessa ja viikonloppusuunnitelmistasi. Vanhat sielut ovat hyvin älyllisiä ihmisiä. Juuri kuuleminen historiasta, tavastasi katsoa elämää ja siitä, miten ymmärtää elämän entisten kokemustensa perustella, auttaa meitä yhdistymään ihmiseen, jota tapailemme. Emme koskaan ajattele, että jokin tarina on liian tylsä tai merkityksetön. Haluamme kuulla kaiken.

 

 

 

17. Emme ehkä etsi elinikäistä kumppanuutta, mutta tarvitsemme silti romanttisia kokemuksia saadaksemme syvemmän merkityksen.

Ymmärrämme, ettei ihmisten ole aina tarkoitus olla kanssamme ikuisesti – oppitunti jonka olemme oppineet aivan liian monta kertaa – mutta etsimme kuitenkin yhteyttä, joka menee pintatason alle. Haluamme todellista intohimoa, omistautumista ja romanssia, jota ajattelemme myöhemminkin aina hellästi.

 

Kirjoittanut Koty Neelis (www.thoughtcatalog.com)

19.2.2015

 

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Uusimmat kommentit

29.07 | 20:41

Hei! Kyllä esi-isät kiertyvät Puolangalle ja aivan Laatokan rannoille. Palaan kuvioon. Katsotaan sukukirjoista. VL

29.07 | 10:34

Hei ! minua kiinnostaa olenko sukua, minun mummoni asui Puolangalla hänen nimensä oli Amanda Moilanen

28.04 | 08:10

Hei ! Karhunkuvaus ja -katselupalvelu. Puh. 040 187 4226 Veikko Tyni, joka oli myös meidän "oppaamme". Mekin olimme siellä kuvaamassa vieraidemme kanssa. Onnea matkaan !

28.04 | 06:39

Terve.Millon vois käydä katsoon karhuja siellä
sun kuvaupaikalla?Aikoja,ajankohta,porukan koko,hinta.T.Mika Isoaho ja Sakari Arminen

Jaa tämä sivu